Sinterklaasviering in groep 5

Vrijdagmorgen 3 december was het dan eindelijk zover. We vierden met elkaar sinterklaasfeest in de groep. Nadat we eerder al lootjes hadden getrokken, mochten we nu de gedichten voorlezen en de cadeautjes uitpakken. Wat een enthousiasme en blijdschap. Achteraf hebben we geraden wie het cadeautje en gedichtje gegeven hadden. En toen bleek dat de kinderen heel goed geheim gehouden hebben wie ze getrokken hadden bij de lootjes. Heel goed gedaan! We werden tussendoor ook nog verrast door het bezoek van een paar pieten die chocoladeletters en pepernoten kwamen uitdelen.

Na de pauze was het tijd voor het grote pepernotenspel. We speelden het spel met de hele klas, iedereen verdeeld in groepjes. We deden opdrachten als hints en pictionary of beantwoordden vragen. Dit werd op het eind erg spannend en uiteindelijk hadden we twee winnaars en ook nog een groepje die de prijs voor het meest sportieve en behulpzame groepje kregen.

Daarna hebben we alvast wat versiering voor de kerst geknutseld en hebben we nog even spelletjes gespeeld. Toen zat de dag er alweer op. Wat een ontzettend gezellige dag hebben we met elkaar gehad!

 

Sint Sint
Sinterklaasfeest Sinterklaasfeest
sint groep 5 sint groep 5
sinterklaasviering groep 5 sinterklaasviering groep 5