Passion4kids 2024: beleef het mee!

Het bijzondere Bijbelverhaal over opoffering, vergeving, liefde, verbondenheid en hoop voor de toekomst

Na maanden van voorbereidingen voeren de kinderen van groep 5 tot en met 8 van de christelijke kindcentra De Meander, De Tweestroom en De Wijngaard in Hendrik-Ido-Ambacht op woensdag 27 maart Passion4kids 2024 uit. Iedereen is van harte uitgenodigd om dit unieke evenement van PIT kinderopvang & onderwijs mee te beleven. De toegang is gratis.

Live

Om 18.30 uur begint bij christelijk kindcentrum De Tweestroom aan de Jan Wissenslaan 5 de tocht met het verlichte kruis. Aansluiten kan op elk moment. Deze tocht eindigt bij het Baxpark. Voor degenen die meelopen is gegarandeerd een plek in het Baxpark waar speciaal voor hen een vak is gereserveerd om het muziekspektakel te zien. Voor bezoekers die om gezondheidsredenen niet lang kunnen staan, bieden de vrijwilligers van PIT stoelen. Ook zijn er EHBO’ers, herkenbaar aan hun felgekleurde hesjes, aanwezig. Bezoekers kunnen het beste lopend of op de fiets naar het Baxpark komen. Fietsen kunnen in de fietsenstalling worden geplaatst. Roken is niet toegestaan voor, tijdens en na de uitvoering. Om 19.30 uur barst in het Baxpark de muzikale vertolking van het paasverhaal los voor een hopelijk weer groot publiek. De live optredens van de kinderen van de cast en het koor en van burgemeester van Hendrik-Ido-Ambacht en verteller Patrick van der Giessen worden afgewisseld met videobeelden. Mis het niet en beleef het mee!

Christelijke identiteit

Passion4kids 2024 - naar het voorbeeld van de bekende tv-productie The Passion - wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de enthousiaste inzet van veel vrijwilligers en de steun van vele sponsoren. Het is verbonden met de christelijke identiteit van PIT en vertelt het bijzondere Bijbelverhaal over opoffering, vergeving, liefde, verbondenheid en hoop voor de toekomst.

De Notenbalk van PIT in Zwijndrecht voerde in 2015 Passion4kids als eerste kindcentrum in Nederland uit. Dit jaar is het voor de tweede keer de beurt aan De Meander, De Wijngaard en De Tweestroom, de drie kindcentra van PIT in Hendrik-Ido-Ambacht. De weersvoorspellingen zien er goed uit, maar dreigt het weer toch roet in het eten te gooien, dan staat vanaf dinsdag 26 maart hierover meer informatie op www.pit-ko.nl.

 

Passion4kids - beleef het mee Passion4kids - beleef het mee
Route met het kruis Route met het kruis